AppEvent: Flight Arena vandaag gratis

flight-arenaAppEvent heeft voor vandaag gekozen voor een 3D-vliegspel, waarvoor je concentratie, snelheid en behendigheid nodig hebt. Je stuurt het vliegtuig waarbij je de kortst mogelijke route probeert te vinden. Daarbij komen puzzelelementen en actie aan de orde. In FlightArena heb je te maken met 5 arena’s en 20 levels, waarbij je in beperkte tijd langs alle objecten moet zien te vliegen.

Hints en opdrachten krijg je via een stem. De game is gratis te downloaden dankzij de actie AppEvent, waarbij Nederlandse en Belgische ontwikkelaars elke dag een gratis app of game weggeven. De korting geldt maar één dag, dus je hebt nog een paar uur tussen nu en middernacht om te downloaden. Deze game niet naar je zin? Dan is er morgen alweer een andere gratis app!

Downloaden: Flight Arena (tijdelijk gratis, normaal €2,39)

7 reacties op “AppEvent: Flight Arena vandaag gratis”

↓ Meteen naar reactieformulier

 • Door aandacht aan dit soort slechte spellen te besteden (zie ook de reviews) zonder daarbij tenminste een (kritische) kanttekening te plaatsen ben ik wel wat teleurgesteld in iPadclub. Ik verwacht wat meer nuance en tegelijkertijd ook een filter voor alle dagelijkse bagger die (gratis) over ons wordt uitgestort.

 • Lees je ook even de laatste zin van het artikel, Bart?

 • @Pete:

  Zeker, had ik gelezen, maar wat zegt zo’n open deur? Dat klinkt meer als reclame voor het Appevent (Wat ik overigens waardeer).

 • Origineel geplaatst door Bart@Pete:Zeker, had ik gelezen, maar wat zegt zo’n open deur? Dat klinkt meer als reclame voor het Appevent (Wat ik overigens waardeer).

  Je weet over wat-en-waarom van AppEvent. Daar zitten goede en minder goede dingen tussen…
  En die filter dat ben jijzelf! iPadclub doet het voorwerk en jij de rest. Ik vind spellen helemaal niks, dus lees het half of helemaal niet, maar ga er niet over lopen zeuren.
  Misschien straks met de nieuwe site nog beter filteren op je eigen interesses….

 • Bij mij zijn ze niet gratis..
  In zowel US als in EU store zijn ze nog gewoon 2,39..

 • @Stef: Klopt, we zijn inmiddels een dag verder.

 • even mijn gravatar afbeelding controleren…..

Reacties zijn gesloten.
 
moveexpand

Laatste reacties