Gerucht: ‘iPad 3 wordt begin februari onthuld, begin maart in de winkel’

De iPad 3 zal volgens geruchtenblog Macotakara begin februari al onthuld worden. Een maand later, begin maart, zou hij al in de winkels liggen. Dit beweren anonieme bronnen tegenover de website.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPad 3De Japanse geruchtenblog Macotakara beweert dat de iPad 3 begin februari al door Apple onthuld zal worden. Dit zou de website gehoord hebben van bronnen, betrokken bij het productieproces in de Verenigde Staten en Azië. Nadat de iPad 3 bij een keynote onthuld is zou hij een maand later (begin maart) in de winkels liggen. De geruchten worden ondersteund door berichten van Bloomberg, die beweren dat de iPad 3-productie in februari al een hoogtepunt zal bereiken.


Macotakara schreef vorige week al dat de iPad 3 waarschijnlijk begin maart zal verschijnen. Ook toen werd er door de website een anonieme bron aangehaald. Erg onwaarschijnlijk is de datum niet: de iPad 2 verscheen ook in maart.

Het aantal geruchten over de iPad 3 is in de afgelopen tijd flink toegenomen. Zo lazen we dat de iPad 3 er vrijwel hetzelfde als de iPad 2 uit blijft zien, dat de iPad 2 in de tussentijd in de winkel zal blijven liggen en dat de iPad 3 een retinascherm zal krijgen, vergelijkbaar met de iPhone 4 en iPhone 4S.

Bron: 9to5Mac

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.