The Oregon Trail nu ook voor de iPad beschikbaar

Gameloft heeft zijn iPhone-spel The Oregon Trail ook op de iPad uitgebracht. Hierin moet je een caravan begeleiden terwijl je door Amerika reist. Ondertussen speel je de nodige minigames.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

The Oregon TrailAl twee jaar lang is The Oregon Trail op de iPhone te spelen. Wilde je dit op een iPad doen, dan zat er tot voorheen niets anders op dan de iPhone-app daarop installeren. Gelukkig is er nu ook een speciale iPad-versie van het spel, die volledig gebruik maakt van de grootte van het scherm. In het spel moet je met jouw caravan door het wilde westen heentrekken, waar je de nodige gevaren tegenkomt.


Terwijl je caravan door het speelveld heentrekt word je geconfronteerd met de nodige obstakels. Zo kom je bijvoorbeeld bandieten of wilde beesten tegen, of moet je vissen zodat je iets te eten hebt. Op deze moment moet je een minigame spelen, waarbij jouw prestaties bepalen met hoeveel levensmiddelen je wellicht naar buiten loopt.

The Oregon Trail is op de iPhone een vrij populair spel, dat geregeld in de top 200 van de App Store stond. Deze nieuwe iPad-versie voegt vrijwel niks toe aan dit origineel, maar maakt wel volledig gebruik van de grootte van het scherm van de iPad. De iPad-versie is een losse app, wat betekent dat bezitters van het origineel op de iPhone hem opnieuw moeten aanschaffen.

Downloaden: The Oregon Trail (€0,79)

Informatie

Laatst bijgewerkt
24 februari 2012 om 14:38
Categorie
Games

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.