Reclamefolder-app krijgt prikbord en zoomfunctie

reclamefolder prikbordDe app Reclamefolder voor iPhone en iPad heeft dit weekend een update gekregen. Belangrijkste vernieuwing is het toevoegen van een digitaal prikbord, waarop je de interessantste aanbiedingen kunt plakken. Een dergelijke functie was al aanwezig in de app JaFolders, de grootste concurrent van Reclamefolder. Beide apps tonen de folders van bekende winkelketens als Praxis, Blokker, Intersport en Leen Bakker. JaFolders is alleen geschikt voor de iPad, terwijl Reclamefolder ook te gebruiken is op de iPhone. Nieuw in versie 1.1 van Reclamefolder is het eerder genoemde prikbord, waarbij je interessante aanbiedingen kunt uitknippen zodat je ze later nog eens snel kunt nakijken. Ook nieuw is een zoomfunctie en een optie om aanbiedingen te delen met vrienden.

De app heeft een betere performance gekregen en de gebruikerservaring is op een aantal punten verbeterd. Met apps als deze hoef je geen papieren folders meer in de brievenbus te ontvangen, waardoor je het milieu spaart en minder papiertroep in je woonkamer hebt rondslingeren. Bovendien heb je je iPhone of iPad altijd wel bij de hand, dus zelfs als je in de Praxis rondloopt kun je even kijken of de Gamma hetzelfde product toevallig in de aanbieding heeft.

Downloaden: Reclamefolder (gratis)

Categorie(ën): Lifestyle (App Store)
Tag(s): ,

10 reacties op “Reclamefolder-app krijgt prikbord en zoomfunctie”

↓ Meteen naar reactieformulier

 • Prima app en bespaart een hoop papier. De overheid zou eens tablets moeten subsidieren en de mogelijkheden ervan gaan benutten ipv allerlei onzinnige subsidies geven aan bevriende partijgenoten.

 • Fijn die zoom-functie. Stond op 1ste plaats van mijn verlanglijstje :-)

 • Ze moeten die app is vullen zit er zooo weinig folders in dat ik elke keer online moet checken echt slecht van ze.

 • Ben erg tevreden met deze app! Nu nog meer winkels erin!!

 • Werkt nu stukken beter. Alleen de knipfunctie zou nog wel iets intuitiever gemaakt kunnen worden.

 • zeer mooie app, zeker met de nieuwe toevoegingen.

  Zijn nog wel wat puntjes, maar al met al is het een zeer fijne app met zeer veel reclamefolders. Kan bijna de papieren varianten weigeren…

  Mis alleen nog een paar grote supermarkt ketens.

 • Leuke app. Ligt het aan mij, of kun je niet uit iedere folder de aanbieding knippen? Het schaartje zie ik niet overal verschijnen.

 • De link naar de App werkt niet

 • Leuke app, jammer dat de synchronisatie tussen iPad en iPhone niet volledig is: het prikbord dat ik op de iPad had gevuld, blijft in de iPhone leeg. Hopelijk komt dat nog op het lijstje voor de nieuwe release, de iPad is toch net wat lekkerder bladeren.

 • Pfffffffffje pad gebruiken om folders te lezen.

  Erger kan het allemaal niet worden volgens mij

Reacties zijn gesloten.
 
moveexpand

Laatste reacties