Sad Comics is de droevigste stripverzameling op de iPad

Sad Comics is een stripverzameling van droevige, ironische werken van illustrator Roman Muranov.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Droeviger dan Sad Comics worden strips niet.Sad Comics is een verzameling aan deprimerende, tranentrekkende en ironische stripboeken. De strips, geschreven en getekend door illustrator Roman Muradov, lagen nooit in de winkels en zijn daarmee een exclusieve iPad-uitgave. 102% aan decadentie, zo belooft de startpagina van de app.


Laat je niet voor de gek houden door de cover. Hoewel het logo verdacht veel wegheeft van dat van het Amerikaanse humormagazine MAD, hebben de twee weinig met elkaar te maken. Integendeel: terwijl MAD zich richt op het amuseren van zijn lezers, moet Sad Comics je juist droevig maken.

Er zijn in totaal vier strips beschikbaar in de app: A Cave, Dead Fish, Pancakes en The Lonely Bear. Hierin zie je onder andere een beer en zijn bevriende hersenkanker, een vis op het droge en een werkplek voor de bijna overledenen. The Lonely Bear krijg je cadeau wanneer je de app aanschaft. Wil je de rest kopen, dan kan dit voor 79 cent per stuk. Er is ook een bonusstrip voor diezelfde prijs beschikbaar, met daarin een paar strips van een pagina.

Roman Muradov is een grote jongen in de stripwereld. Eerder werkte hij mee aan strips van Dark Horse (Hellboy) en Image Comics (Spawn). Ook illustreerde hij onder andere voor Empire, een gerenomeerd Engels filmblad.

Downloaden: Sad Comics (€0,79)

Informatie

Laatst bijgewerkt
6 juli 2011 om 12:03
Categorie
Apps

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.