Swipespot: iPad op een Nederlands zuiltje

SwipeSpot is een Nederlands zuiltje waarmee je je iPad op een beurs of in een winkel kunt gebruiken voor informatie, een productpresentatie of andere promotionele info.

swipespot
Het nieuwe Nederlandse merk Swipespot brengt een tabletzuil op de markt voor zakelijke gebruikers. De zuil is bedoeld om staand te gebruiken, bijvoorbeeld op een beurs. In een beursstand kun je bijvoorbeeld op de iPad productspecificaties tonen of een promofilmpje afspelen.


De zuil is geschikt voor meerdere tablets, niet alleen de iPad. Via een zuiltje ter hoogte van een tafel krijg je als bezoeker alle informatie te zien. Je kunt mensen via een webshop iets laten bestellen, mensen de weg wijzen met een interactieve kaart (bijvoorbeeld in het ziekenhuis) of informatie geven als ze staan te wachten. Maar een reclamepresentatie op een beurs kan natuurlijk ook. Swipespot is het resultaat van Nederlands design. De vorm is zo gemaakt dat je oog er meteen op valt maar er is ook aandacht besteed aan ergonomie. Alle ondersteunde tablets kunnen in portret- of landschapsweergave in het zuiltje worden opgenomen. Een tablet in het zuiltje plaatsen kost maar 30 seconden; het slot is wel aanwezig maar niet zichtbaar voor de bezoekers.

swipespot rood

Wil je reclame maken met Swipespot, dan kun je de houder het beste in een opvallende kleur met een duidelijk logo bestellen. Je kunt de Swipespot ook als praktisch hulpmiddel gebruiken. Is het product in de winkel uitverkocht, dan kun je de klanten naar de tabletstand sturen om meteen in de webshop te bestellen. De benodigde apps die op de tablet moeten draaien kan de aanbieder van Swipespot eventueel ook leveren.

Click here to display content from Vimeo.
Learn more in Vimeo’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
4 juli 2011 om 11:13
Categorie
Accessoires

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.