Mophie Workbook voor iPad 2: nette beschermhoes met gekleurde band

De Mophie Workbook is verkrijgbaar voor de iPad 2, in de kleuren zwart en wit. De case is onder elke hoek te plaatsen en sluit met een kleurige elastische band, waarvan je er 4 stuks krijgt meegeleverd.

mophie-workbook-black
Mophie heeft de Workbook voor de iPad 2 uitgebracht. Deze case is verkrijgbaar in wit of zwart en sluit met een kleurrijke elastische band. Je krijgt meerdere kleuren bijgeleverd, zodat je iPad er steeds anders uitziet. De case is uitgevoerd in folio-formaat, zoals een schrijfmap. Als materiaal is gekozen voor synthetisch leder met een zachte binnenbekleding. Een klittenbandsysteem in de case zorgt ervoor dat je de iPad onder elke gewenste kijkhoek kunnen gebruiken. Je kunt de case gebruiken als stand, om te typen of te browsen, maar ook om video’s te bekijken. Net als de Smart Cover van Apple gaat de iPad 2 automatisch uit zodra je de case sluit.


De elastieken banden (meegeleverd in vier kleuren) zorgen er bovendien voor dat de case gesloten blijft tijdens het vervoer. Alle knoppen en connectoren blijven bereikbaar.

Meer info: Mophie Workbook zwart (€49,95) en wit (€49,95)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

mophie-workbook-black-staand

Informatie

Laatst bijgewerkt
28 juni 2011 om 11:16
Categorie
Accessoires

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.