Maak eens een concertruimte van de iPad

De iPad dienst als hoofdinstrument in de kijkdoos anno 2011. Gary Katz maakt stickers voor schoenendozen die je met behulp van een iPad kan ombouwen tot een drive-in bioscoop of een concertruimte.

PersonalMovieTheater voor de iPad kijkdoosCabaretier Jochem Meyer roept in een van zijn shows herhaaldelijk ‘combineer die feiten!’ Helemaal in dat kader zijn deze shoenendoos-stickers die Gary Katz verkoopt op de website Personal Movie Theater. Die zet je niet enkel aan om van een schoenendoos een kijkdoos te maken, nee, als kers op de taart stop je de iPad in de achterkant van de ‘kijkdoos’ en ziedaar, je hebt een concertruimte op zakformaat. Het tafereel is ook verkrijgbaar als drive-in show of als privébioschoop.


Er valt verder niet veel over te zeggen, behalve dat het uiterst vindingrijk en tegelijkertijd totaal nutteloos is. De stickers voor op de schoenendozen kosten 10 tot 12 dollar per decor, exclusief verzendkosten. In de eerste video zie je een kijkje achter de (touchscreen-)schermen en daaronder staan twee iPhone-voorbeelden van de andere decors. Maar wie zo knutselgek is om dit in elkaar te plakken en lijmen, weet er vast makkelijk een iPad-bioscoop van te maken.

Je moet er maar opkomen.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Via TUAW

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.