iPad met 3D-scherm opgedoken in video

Er is een iPad met 3D-beeldscherm en enorm hoge beeldschermresolutie opgedoken. Dat demonstreert een verslaggever van de website Netbooknews in een video.

iPad met 3d beeldscherm van NetbooknewsVerslaggever Sacha van Netbooknews vecht momenteel tegen de hele techwereld. Op een beurs van beeldschermen in Taiwan trof hij daar naar eigen zeggen een eerste generatie iPad aan met een ongelooflijk hoge beeldresolutie en zelfs een 3D-scherm. De redacteur onderstreept zijn bevindingen in een video waarin hij duidelijk een iPad met een afgeplakt Apple-logo laat zien. De iPad heeft een resolutie die veel hoger is dan 1280 pixels breed, stelt hij. Toont Sacha met dit prototype de toekomst van de iPad?


In de video laat de verslaggever verschillende 3D-foto’s zien. Hij zegt dat hij ze voor de opname heeft bekeken met een brilletje op en dat de foto’s er bijzonder scherp en goed uitzien. “Dit zou wel eens een enorme primeur kunnen zijn”, zegt hij midden op de stand van beeldschermfabrikant CPT.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Niet lang na verschijning van het artikel en de bijbehorende video, schrijft Sacha een update van het artikel op Netbooknews waarin hij commentaar van over de hele wereld weerlegt en hij verdedigt dat hij duidelijk een iPad in werking zag.

“Het systeem draaide iOS en de 3D-beelden zijn in de standaardapplicatie Foto’s gevonden. Ik heb geprobeerd een tweede video te maken om dit te controleren, maar CPT-medewerkers renden meteen naar me toe om dit te voorkomen. Ik waag later deze week nog eens een poging, misschien met aangeplakte baard en zonder pet, zodat ik een video kan schieten waarop duidelijk zichtbaar iOS-menu’s te zien zijn. Nogmaals: hier draaide zeker een resolutie die hoger was dan 1280 pixels!”

De bevindingen van Netbooknews sluiten naadloos aan op eerdere geruchten. In januari dit jaar dook al het bericht op dat de iPad 3 een hoge schermresolutie krijgt.

Informatie

Laatst bijgewerkt
14 juni 2011 om 16:29
Categorieën
Geruchten, iDevices

Reacties: 17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.