Terughaalactie van Verizon iPad 2 met persoonlijke gravering?

Er blijken problemen met de Verizon-versie van de iPad 2, met name modellen die zijn voorzien van een persoonlijke gravering.

verizon ipadEr blijken problemen te zijn met de Verizon-versie van de iPad 2. Heel wat exemplaren die al onderweg waren naar gebruikers, blijken te worden teruggestuurd naar de fabriek. Opvallend is dat het in alle gevallen lijkt te gaan om Verizon iPads, voorzien van een persoonlijke gravering, die worden verstuurd via FedEx. Op het Apple discussieforum zijn heel wat klachten te vinden, van mensen die blij waren dat hun bestelde iPad 2 al onderweg was, maar opeens een melding kregen dat er een probleem was met de levering. Navraag bij Apple leverde bij sommige klanten geen informatie op; zij wisten ook niet wat er aan de hand was.


Een andere klant kreeg te horen van Apple dat er een recall plaatsvindt en dat de iPads opnieuw zullen worden besteld. Ook is er een lezer die via de tracking van Apple-producten kon zien dat de bestelde iPad vanuit China bijna bij zijn huisadres was beland. Maar met nog slechts 65 kilometer te gaan bleek de iPad plotseling weer te zijn teruggestuurd naar China. De pakketjes worden voorzien van een ‘return to sender’-melding. Ongetwijfeld zullen we de komende dagen te horen krijgen wat er precies aan de hand is. Voor Nederlandse kopers is er geen reden tot ongerustheid, want de Verizon-versie van de iPad 2 is niet geschikt voor het Europese GSM-netwerk.

Informatie

Laatst bijgewerkt
10 juni 2011 om 13:06
Categorie
Achtergrond

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.