Apple brengt universele WWDC-app voor iPhone en iPad uit

Apple heeft een officiële app uitgebracht voor de WWDC, de World Wide Developers Conference. In de app vind je een conferentieschema, plattegronden en een optie om sessies te reserveren.

wwdc 2011 appOntwikkelaars die van plan zijn om op de World Wide Developers Conference (WWDC) van Apple langs te gaan, kunnen in de App Store nu een officiële app vinden. Het gaat om een universele applicatie, geschikt voor iPhone en iPad, die het conferentieprogramma en een plattegrond van de zalen bevat. De WWDC vindt volgende week van 6 tot 10 juni plaats in San Francisco. Op maandag staat er een keynote van Steve Jobs gepland, waar iOS 5, iCloud en Mac OS X Lion zullen worden gedemonstreerd.


De app is gratis, maar alleen toegankelijk voor ontwikkelaars die voor $1.599 een ticket hebben gekocht. In de app vind je het conferentieprogramma, inclusief workshops, sessies en andere evenementen, zoals lunch- en dinerbijeenkomsten. De app bevat ook een nieuwssectie om te kijken welke producten er op de WWDC zijn aangekondigd. In de fotogalerij zie je misschien jezelf terug. Op het tabblad Favorieten leg je vast welke sessies je wilt bezoeken, waarbij je meteen een plek kunt reserveren. Er zijn sessies in de categorieën User Interface, App Review, iTunes Connect, Program Support en Developer Publication. Je kunt ook filteren op type technologie, platform of sessies/labs. Moet je naar een sessie toe, dan kun je op de kaart zien waar je naartoe moet lopen.

Downloaden: WWDC (gratis)

wwdc ipad

Informatie

Laatst bijgewerkt
2 juni 2011 om 20:28
Categorieën
Apps, Round-up

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.