Asphalt 6: Adrenaline HD bijna gratis

Asphalt 6: Adrenaline HD is tijdelijk met veel korting te krijgen. De game kost maar 79 cent en is geoptimaliseerd voor de iPad 2.

asphalt 6Asphalt 6: Adrenaline HD is korte tijd met extra korting te krijgen. Normaal kost deze game €5,49 maar de ontwikkelaar is zo aardig om de prijs te verlagen naar €0,79. Asphalt 6: Adrenaline HD is vooral een aanrader als je de grafische mogelijkheden van de iPad 2 wilt ervaren, want de game is helemaal geoptimaliseerd voor de nieuwe iPads (maar is uiteraard ook nog gewoon op de eerste generatie iPad te spelen).


Asphalt 6: Adrenaline HD bevat 42 auto’s, van Lamborghini tot Aston Martin. Je kunt een lokale multiplayergame met 6 personen tegelijk spelen. En je gaat racen op gevarieerde circuits in LA, Tokio, de Bahama’s en andere plekken wereldwijd. Echt een aanrader dus, met realtime reflecties op de auto’s, rijke textuur en realistische rookeffecten en botsingen. Echt een aanrader, dus laat de kans om goedkoop in bezit te komen van Asphalt 6 niet schieten.

Downloaden: Asphalt 6: Adrenaline HD (tijdelijk €0,79 – normaal €5,49)

asphalt 6 ipad

Reacties: 18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.