Jules Verne’s Return to Mysterious Island Deluxe Edition vandaag gratis

Jules Verne's Return to Mysterious Island Deluxe Edition is een avonturengame waarin hoofdpersoon Mina allerlei puzzels moet oplossen. Ze is op een eiland terechtgekomen en ontdekt al snel dat ze niet alleen is.

return to mysterious islandReturn to Mysterious Island is een geweldige belevenis op de iPad. Deze game is al 80.000 keer gedownload en viel bij de gamepers behoorlijk in de smaak vanwege de mooie graphics en het feit dat je helemaal in het verhaal wordt gezogen. De avonturengame heeft een verhaallijn die veel mensen zal aanspreken en die is afgeleid van ‘Mysterious Island’ van Jules Verne. Tijdens een zeilexpeditie rond de wereld belandt Mina op een eiland, zonder contact met de hulpdiensten. De jonge vrouw gaat daarom zelf ontdekken hoe ze het eiland kan verlaten. Een mysterieuze schaduw achtervolgt haar en al snel blijkt dat het eiland niet zo onbewoond is als je op het eerste gezicht zou denken.


‘Return to Mysterious Island’ is bedoeld als vervolg op het boek van Jules Verne. Mina ontdekt mythische locaties die je uit het origineel kent, zoals het granieten huis, Volcano en Nautilus. Ondertussen beleeft ze avonturen en probeert ze de vele puzzels op te lossen, die op het mysterieuze eiland zijn verborgen. Het stimuleert om het originele boek weer te gaan lezen. De teksten zijn te beluisteren in vijf talen, waaronder Engels. Normaal kost deze luxe uitvoering van de game €3,99.

Downloaden: Jules Verne’s Return to Mysterious Island – Deluxe Edition (tijdelijk gratis, normaal €3,99)

Informatie

Laatst bijgewerkt
10 april 2011 om 12:39
Categorie
Games

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.