Nieuwe gratis game Palm Heroes 2 nu op iPad

Palm Heroes 2 voor iPadPalm Heroes 2 is deze week uitgebracht als app op de iPad. Het is een ouderwetse turn-based RPG (rollenspel) waarin je in een isometrisch perspectief op de wereld kijkt. Je stuurt als speler een of meerdere helden aan die gevechten en misses aangaan en je koninkrijk kunnen uitbreiden ten koste van omliggende machten. Dat gebeurt met een hoop magie en fantasierijke creaturen. Het spel is voorzien van een uiterlijk dat doet denken aan oude spellen voor de eerste Windows systemen. Een instructievideo licht Palm Heroes 2 toe.

Die video laat zien dat Palm Heroes 2 niet het simpelste spel op de iPad is. Het heeft behalve een ouderwets uiterlijk ook een diepgang die je niet vaak in spellen meer ziet en dus moet je er even voor gaan zitten. Rome is niet in één dag gebouwd en dat zal jouw koninkrijk evenmin zijn. Een echt liefhebbersspel dus, maar iedereen kan het proberen. Palm Heroes 2 is namelijk gratis en de beschrijving in de App Store wijst niet op enige prijsveranderingen. Wel wijst de video erop dat er geld gevraagd kan worden voor nieuwe maps die je kan downloaden. Bij de twee kaarten die nu beschikbaar zijn prijkt ‘Free’.

Heb je liever een gepolijster spel waarin je kan handelen, vechten en veroveren? Misschien is Civilization Revolution (€10,49) een goede optie.

Downloaden: Palm Heroes 2 (gratis)

Palm Heroes 2 Ipad Tutorial from True Chromatic on Vimeo.

Categorie(ën): Gaming
Tag(s): , ,

3 reacties op “Nieuwe gratis game Palm Heroes 2 nu op iPad”

↓ Meteen naar reactieformulier

  • Heerlijk spel. Speelde hem ook op mn palmtop, maar op de iPad is het echt top. Vroegere tijden herleven.
    Als je dit nooit gespeeld hebt, zul je het niet gelijk snappen denk ik, maar voor wie dit wel kent is het een must-have..

  • Leuk spel, maar bar weinig maps. 3 gratis en de rest is erg prijzig.

  • Ben zelf een fanatiek Heroes of Might and Magic speler; mis in deze game wel heel erg een campaign mode zoals die in deel 3+. Zou het voor mij helemaal afmaken.

    Leukste van de HoMM games vond ik het bouwen aan mijn Hero en deze meenemen naar volgende scenarios..

Reacties zijn gesloten.
 
moveexpand

Laatste reacties