Kooptip: 7 universele hoezen voor de iPad (en iPad 2)

Koop je voor elke iPad-generatie een nieuw hoesje, of heb je liever een hoesje dat je later nog eens kunt gebruiken? Wij hebben 7 hoesjes gekozen die ook bij de volgende generatie iPad nog bruikbaar zijn.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

ipadhoezen


Als we zouden willen, konden we wel 200 hoesjes voor de iPad bespreken. Het probleem is dat je bij elke nieuwe iPad-generatie steeds weer een andere iPad-hoes moet kopen. Maar je kunt dat voorkomen, door een universele iPad-hoes te nemen die je kunt hergebruiken voor de iPad 2 (en alle iPads die daarna komen). De hoesjes hieronder zijn allemaal afgeprijsd, omdat ze oorsponkelijk zijn bedoeld voor de eerste generatie iPad. Maar ze zijn zo universeel, dat je ze prima kunt hergebruiken zodra je een iPad 2 koopt.


Bij sommige modellen is er ook ruimte om de Smart Cover voor de iPad te gebruiken. Alle cases zijn afkomstig uit de partnershop die iFoniq voor ons beheert.

Switcheasy Trig

Switcheasy-Trig-Black-voor-iPad-1De SwitchEasy Trig is een gewatteerde hoes voor de iPad, die je ook kunt gebruiken als stand. De binnenzijde is gemaakt van zacht, beschermend materiaal. Je krijgt er een screenprotector, microvezeldoekje en screenprotector-applicator bij. Verkrijgbaar in zwart en wit.

Meer info: SwitchEasy Trig Black (zwart) en SwitchEasy Trig Arctic (wit)
Prijs: van €39,95 voor €19,95.

Marware Eco-Envi

Marware-Eco-Envi-incl-Microshell-voor-iPad-1Als je deze Marware Eco-Envi koopt voor de iPad 2, moet je er alvast rekening mee houden dat je de meegeleverde microshell-hardcase meteen kunt weggooien. Die past namelijk alleen op de eerste generatie iPad. Maar je krijgt zoveel korting op deze populaire case, dat het tóch de moeite is om de set alleen al vanwege de fraaie envelopcase te kopen. De Marware Eco-Envi gemaakt van milieuvriendelijk eco-leder met contrasterende stiksels.

Meer info: Marware Eco-Envi (zwart)
Prijs: van €67,95 voor €29,95 (uitverkocht!)

Belkin Grip Sleeve

Belkin-Grip-Sleeve-voor-iPad-1De Belkin Grip Sleeve is een neopreen hoes voor de iPad, die je met een rits kunt sluiten. Er zit een met de laser geëtst siliconenpatroon op de voorzijde van de case, zodat hij er nét even anders uitziet. Deze case past elke tablet met 10 inch scherm, dus ook de iPad 2. Verkrijgbaar in zwart.

Meer info: Belkin Grip Sleeve Black (zwart)
Prijs: van €39,95 voor €14,95

Sena Executive Sleeve

Sena-Cases-Executive-Sleeve-Black-voor-iPad-1De Sena Executive Sleeve is een hoesje voor mensen die van een mooie zakelijke uitstraling houden. De hoes is handgemaakt van Italiaans nappaleer en is voorzien van een sluitklep met magneet. De bekleding is gemaakt van zacht materiaal.

Meer info: Sena Executive Sleeve Black
Prijs: van €79,95 voor €39,95 (uitverkocht!)

Griffin Jumper

Griffin-Jumper-voor-iPad-1De Griffin Jumper is een neopreen hoes met geïntegreerde pull tab om je iPad makkelijk uit de case te kunnen halen. De case is slank uitgevoerd, zodat je de iPad met hoes en al in een rugzak of tas kunt stoppen. Deze hoes ziet er wat sportiever uit dan de cases hierboven.

Meer info: Griffin Jumper (zwart)
Prijs: van €29,95 voor €14,95 (uitverkocht!)

Belkin Vue Sleeve

Belkin-Vue-Sleeve-Black-voor-iPad-1Deze Belkin-case is enigszins vergelijkbaar met de Grip Sleeve, die we hierboven hebben besproken. In plaats van het patroon met takjes vind je bij deze case een wat neutraler patroon. Handig aan deze case is dat er een extra zakje aan de voorkant zit, om bijvoorbeeld een kabel of oordopjes in te bewaren. Ook visitekaartjes en pasjes passen erin. De case is gemaakt van lichtgewicht neopreen en verkrijgbaar in zwart en paars.

Meer info: Belkin Grip Sleeve Black (zwart) en Belkin Vue Sleeve Purple voor iPad (paars)
Prijs: van €39,95 voor €14,95 (uitverkocht!)

Griffin Elan Sleeve

Griffin-Elan-Sleeve-voor-iPad-1De Elan Sleeve is een hoes waarbij je de iPad aan de bovenzijde erin steekt. Je sluit de case met een lipje, die je door een lus steekt. De Elan Sleeve bestaat uit een synthetische buitenzijde (vochtafstotend) en een microsuede binnenkant. Het materiaal lijkt op leder, maar dat is dus niet het geval.

Meer info: Griffin Elan Sleeve (zwart)
Prijs: van €49,95 voor €24,95

Reacties: 16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.