iPad-prentenboek ‘De Kat’ gratis te downloaden

De Kat die niet van de bank af wilde, is een Nederlands prentenboek voor kleuters, die je tijdelijk gratis kunt downloaden.

de kat‘De Kat die niet van de bank af wilde’ is een kleurrijk interactief prentenboek, voor kleuters. Het boek bevat platen waarop veel te ontdekken valt, aangevuld met teksten op rijm. Kinderen kunnen op de oplichtende figuren drukken om nog meer te zien of te horen. Het boek is geschreven en geïllustreerd door Iris Boter en vertelt het verhaal over de kat van Ed en Liesje. Die ligt altijd op de bank en wil er nooit vanaf komen. Ed en Liesje smeken, maar de kat trekt zich er niets van aan.


de kat die niet van de bank af wildeTen einde raad koopt Ed een nieuwe bank. De oude brengt hij met kat en al naar de kringloopwinkel. Maar al gauw blijkt dat het zonder kat veel minder gezellig is in huis. Ze willen hem terug! Bij dit prentenboek kun je zelf je taal kiezen: Nederlands, Engels of Duits. Op elke pagina vind je bewegende animaties. Je kunt bladeren door te swipen, het geluid aan/uit zetten en zelf voorlezen of door een stem voorgelezen worden.

de kat‘De Kat’ is een uitgave van Orange Book, een uitgeverij van prentenboeken voor de iPad en andere tablets. In de boeken versterken animaties de prenten, zodat kinderen op elke bladzijde verrast worden.

Deze app is tot 4 april gratis te downloaden.

Downloaden: De Kat die niet van de bank af wilde

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.