LogMeIn Ignition krijgt filemanager en offline functie

logmein ignition ipadLogMeIn Ignition heeft een update gekregen met als belangrijkste vernieuwingen een filemanger en de mogelijkheid om bestanden offline te bekijken. Met LogMeIn Ignition kun je op afstand je computer bedienen, vanaf je iPhone of iPad. Je kunt de bestanden direct op je iOS-apparaat beheren, toepassingen starten, bestanden bewerken of bestanden tussen verschillende computers kopiëren. Met de nieuwe filemanager kun je bestanden en mappen bekijken op één of meer computers. De offline functie houdt in dat je bestanden van de Mac of pc direct op je iOS-apparaat kunt opslaan, zodat je ze offline kunt bekijken. Lokaal bewaarde bestanden kun je ook weer bijwerken met wijzigingen die op de remote computer zijn doorgevoerd.

LogMeIn Ignition is als universele app beschikbaar, dus ook op de iPad te gebruiken. In deze nieuwe versie is ondersteuning voor draadloos printen via Airprint toegevoegd. Je kunt een computer in slaapstand voortaan via Wake-On-LAN met deze app wakker maken. En je kunt lokale mappen maken en deze vullen met bestanden die je van externe computers hebt gehaald. Vooral de mogelijkheid om bestanden lokaal op je iOS-apparaat op te slaan is een handige toevoeging in deze app.

Downloaden: LogMeIn Ignition (€23,99)

Categorie(ën): Productiviteit (App Store)
Tag(s): ,

2 reacties op “LogMeIn Ignition krijgt filemanager en offline functie”

↓ Meteen naar reactieformulier

  • Die nieuwe kopieerfunctie is mij zojuist van pas gekomen. Ik had even een foto nodig die alleen op mijn mac thuis stond. Binnen een paar minuten had ik hem op mijn iPhone.

  • Het kost wel wat maar dat is het voor mij meer dan waard. En zeker nu met deze nieuwe functies. Ik gebruik het liefst iBooks voor mijn pdf’s en dir is zoveel makkelijker dan te moeten syncen met iTunes. Geweldige update.

Reacties zijn gesloten.
 
moveexpand

Laatste reacties