Toegangskaarten winnen voor e-reading event op 24 maart in Eindhoven

iPadclub mag als mediapartner van het e-reading event een aantal toegangskaarten voor dit evenement weggeven. Tijdens het e-reading event word je bijgepraat hoe ereaders en tablets invloed krijgen op de manier waarop we lezen.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

ereading-logoUitgeverij Jakajima organiseert dit jaar voor de tweede keer het e-reading event; een bijeenkomst waar je een complete dag wordt bijgepraat hoe ebooks, ereaders en tablets de manier waarop we lezen beïnvloeden. Het evenement wordt 24 maart 2011 gehouden op de High Tech Campus in Eindhoven. Op het e-reading event zijn diverse spelers van de partij: leveranciers van content en hardware, maar ook system integrators en softwarebedrijven. iPadclub mag als mediapartner van dit event een aantal toegangskaarten t.w.v. €325 euro weggeven.


Alles wat je hiervoor hoeft te doen is uiterlijk maandag 14 maart, 15:00 uur je naam, firmanaam en e-mailadres op te geven. Uit de inzendingen trekken wij willekeurig drie winnaars. Meer informatie over het e-reading event vind je in ons eerdere artikel of op de website: e-reading event 2011.

De inschrijving is nu gesloten. De winnaars ontvangen 16:00 uur bericht via e-mail.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.