Fotopedia National Parks tijdelijk gratis: foto’s van nationale parken op je iPad

Fotopedia National Parks is momenteel gratis te downloaden. De app bevat 3.000 foto's van de mooiste Nationale Parken van de VS.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

fotopedia national parksHou je van mooie foto’s op je iPad, dan is Fotopedia National Parks een aanrader. Deze app is tijdelijk gratis te downloaden en toont 3.000 fraaie foto’s van professionele fotograaf QT Luong. Luong bezocht in de loop van meerdere jaren de 58 Nationale Parken in de VS en legde ze vast in foto’s. Je kunt de foto’s gebruiken als wallpaper of als diashow. De app is ook geschikt voor de iPhone en iPod touch.


national parks fotopediaBlader door de foto’s of zoek op een interactieve kaart naar de parken waarvan je foto’s wilt bekijken. Bij elk park zijn beschrijvingen te vinden, je krijgt slimme suggesties en je kunt een trip plannen aan de hand van favorieten. Geschikt voor foto- en natuurliefhebbers, kinderen, docenten en dergelijke. Misschien ken je de app Fotopedia Heritage al, een app van dezelfde maker die al lange tijd in de top 50 staat. De app kost normaal €3,99.

Downloaden: Fotopedia National Parks (tijdelijk gratis)

Informatie

Laatst bijgewerkt
24 februari 2012 om 14:31
Categorieën
Lifestyle, Reizen

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.