smyCalendar tijdelijk gratis te downloaden

smyCalenderDe uitgebreide kalenderapplicatie smyCalendar is net nieuw in de App Store en is meteen tijdelijk gratis te downloaden. Met de app kun je niet alleen een gewone agenda bijhouden, maar je kunt ook deadlines en verjaardagen invoeren. Wil je weten hoe lang het nog duurt tot een bepaalde dag, dan kun je die invullen als DDay en dan wordt er in je app elke dag afgeteld.

De applicatie houdt daarnaast van alles bij. Zo zie je in één oogopslag wat het weeknummer is en de hoeveelste dag van het jaar het is. Ook kun je bijhouden hoeveel dagen oud iemand is. Een andere functionaliteit is het weergeven van je bioritme.

Je kunt de kalenders verschillende achtergronden geven en er is zowel een maand- als een jaarweergave beschikbaar. De applicatie werkt zelfstandig en synchroniseert niet met agendadiensten als Google Calendar, Mobile Me of Microsoft Exchange.

Downloaden: smyCalendar (normaal €2,39, tijdelijk gratis)

7 reacties op “smyCalendar tijdelijk gratis te downloaden”

↓ Meteen naar reactieformulier

 • Ik dacht: wow, leuk, totdat ik de laatste zin las:
  De applicatie werkt zelfstandig en synchroniseert niet met agendadiensten als Google Calendar, Mobile Me of Microsoft Exchange.
  Jammer weer…

 • Inderdaad erg jammer dat er geen koppeling mogelijk is naar mijn Google Calendar.

 • Toch vast downloaden ziet er wel heel netjes uit en verwacht eerlijk gezegt de autosync functie met google,ms en apple nog wel in een latere update

 • Idd, vast downloaden en wachten op de Googlesync :)
  Ziet er in ieder geval netjes uit. (handiger dan de standaard kalender)

 • Er zit zeker potentie in deze kalender. Makkelijk en duidelijk. Yep, ben blij dat ik hem gedownload, maar een Googlesync is onontbeerlijk voordat ik hem ga gebruiken.

 • wat heb je aan een calendar die niet synct

 • Zie ‘m niet in de AppStore op mijn iPhone.
  iPad only…?

Reacties zijn gesloten.
 
moveexpand

Laatste reacties