iculture-populaire-apps
Populaire Apps De meest gedownloade apps van de afgelopen week

New Year’s App Blowout: korting op iPad-games en -apps

Een groep ontwikkelaars heeft de handen ineen geslagen om korting te geven op een aantal games en apps voor iPhone en iPad.

displaypadHet is de derde keer dat de New Year’s App Blowout wordt georganiseerd, een kortingactie waarbij een aantal gamesontwikkelaars samenwerken. Via de website newyearappblowout.com kun je zien welke games met korting of helemaal gratis te krijgen zijn. Er zitten ook een paar apps tussen die voor iPad-gebruikers interessant zijn, zoals DisplayPad (van €3,99 voor €2,39).


steampunk hockeyMet deze app kun je je iPad als tweede scherm voor je Mac gebruiken. Bij de games heb je de keuze uit titels als Air Battle of Britain HD (voor €3,99), Puzzle Penguins (€0,79) en SteamPunk Hockey HD (€0,79 – zie foto hiernaast). Dit is een game waarbij je met maximaal vier spelers en vier discs tegelijk kunt spelen. Bijzonder aan deze game zijn de grafische achtergronden en de muziek van MorningDew Media.

Alle kortingen gelden 48 uur, van 31 december 2010 tot en met 1 januari 2011.

Meer info: http://newyearappblowout.com/

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.