Quick Sale voor iPad tijdelijk gratis, maar toch prijzig

Quick Sale is een iPad-applicatie die tijdelijk gratis is te downloaden. Maar uiteindelijk betaal je veel om de applicatie goed werkend te krijgen.

quick saleQuick Sale is een applicatie waarmee je je persoonlijke business en je zakelijke activiteiten wat beter op een rij krijgt. Quick Sale is bedoeld om verkopen, facturen, betalingen en saldo’s onderweg te kunnen beheren. Vanuit de app kun je meteen een factuur aanmaken en versturen via e-mail, terwijl je nog bij de klant zit. Normaal kost deze app €3,99 maar de ontwikkelaar geeft de app tijdelijk gratis weg. Koopje van de week? Toch niet helemaal, want er schuilt een addertje onder het gras.


Wie wat beter naar de beschrijving in de App Store kijkt, ontdekt dat je in deze versie van de app geen gegevens kunt bewerken. Daarvoor zul je een in app-aankoop moeten doen, waarbij je voor elke functie apart moet betalen: om echt iets aan Quick Sale te hebben moet je binnen de app upgraden naar de Pro- of Premium-versie die respectievelijk €15,99 en €31,99 kost. Voor het printen moet je nog eens €2,39 betalen en voor facturen zijn er ook meerdere aankopen nodig, oplopend tot €5,99.

Toch is Quick Sale op zich geen slechte app, als je de prijs van de extra’s op de koop toe neemt. Je kunt Quick Sale bijvoorbeeld gebruiken als voorraadsysteem: maak categorieën aan en leg vast welke items of diensten je zoal te koop hebt. Je kunt bij elk item een foto maken. Met de historiefunctie zie je eerder verstuurde facturen op basis van datum of type. Ook kun je zoeken aan de hand van klantnaam of factuurnummer. Verkooprapporten exporteer je in CSV-formaat en de app ondersteunt twee BTW-tarieven en meerdere valuta, waaronder euro en Britse ponden).

Downloaden: Quick Sale (gratis, voorheen €3,99)

Informatie

Laatst bijgewerkt
20 december 2010 om 13:42
Categorie
Zakelijk

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.