Engadget lanceert iPad-applicatie met offline nieuws en reageerfunctie

Engadget heeft een iPad-applicatie uitgebracht, waarmee alle functies van de webversie van Engadget naar de Apple's tablet gebracht worden: nieuws, podcasts, vodcasts, foto- en videogalerijen, reageren etc.

EngadgetEngadget, onderdeel van het Amerikaanse megaconcern AOL, heeft een iPad-applicatie uitgebracht. Vorig jaar rond deze tijd verscheen ook al een iPhone-applicatie van de website. Met de iPad-app brengt men alle functies van de webversie van Engadget naar Apple’s tablet. Zo is het mogelijk om het laatste nieuws te raadplegen, fotogalerijen en video’s te bekijken en meteen te reageren op alle gepubliceerde artikelen. Ook kun je artikelen bookmarken om deze offline te kunnen bekijken, of delen via Twitter, Tumbler, Facebook en e-mail. Daarnaast is er ondersteuning voor Instapaper, Read It Later en Evernote.


Vanuit de app kun je Engadget’s eigen vodcast ‘The Engadget Show’ bekijken en ook heb je toegang tot de gesproken Engadget Podcast. Wanneer je breaking news tegenkomt, kun je vanuit de applicatie de redactie van Engadget tippen. De applicatie heeft een geïntegreerde web-browser, zodat je ook voor externe links de applicatie niet hoeft te verlaten. Het nieuws in de applicatie is uitgesplitst naar de onderdelen Engadget, Engadget Mobile, Engadget HD en alt.Engadget. De app is volledig compatibel met de laatste iOS 4.2-update, waardoor functies zoals multitasking ook worden ondersteund.

Downloaden: Engadget (gratis)

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.