Cut the Rope Holiday Gift: 25 gratis kerstlevels

Ook Cut the Rope heeft nu een kerstversie. Onder de noemer Cut the Rope: Holiday Gift is het spel met 25 levels gratis te downloaden.

Cut the Rope: Holiday GiftNa Angry Birds en Slice It!, is Cut the Rope nu ook helemaal in kerstsferen. Een kerstcadeautje voor alle fans, zo noemt ontwikkelaar ZeptoLab de app Cut the Rope: Holiday Gift. Het gratis spel bevat 25 levels, die voorzien zijn van een kerstthema. Het spel is niet alleen geschikt voor de iPad, maar werkt ook op de iPhone en iPod touch.


Cut the Rope: Holiday GiftNog niet bekend met Cut the Rope? Het is een puzzelspel waarbij je touwen moet doorsnijden om zo het snoepje dat er aan vast zit in de mond van een monster (Om Nom) te laten vallen. Om het helemaal goed te doen moet je ook nog drie sterren verzamelen die in het level hangen. Onderweg kom je allerlei items tegen. Sommigen kunnen je helpen, zoals luchtbellen, maar anderen maken het je juist lastiger, zoals spinnen.

De kerstsfeer is op een leuke manier uitgewerkt in het spel. Een kerstboom op de achtergrond, lampjes in de touwtjes en een kerstmuziekje erbij. Daarnaast twee leuke geintjes: als je in het menu met je iPhone schudt, dwarrelt de sneeuw naar beneden en Om Nom heeft in de levels allerlei kerstattributen bij zich, zoals een kerstbel en een elandengewei.

Downloaden: Cut the Rope: Holiday Gift

Met dank aan alle tipgevers

Kerst

Kerst: voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. Je kunt je huis gezellig maken met kerstverlichting met HomeKit of je kerstboom met een slimme stekker geschikt maken voor bediening op afstand. Ook hebben we apps voor kerstkaarten en diverse andere artikelen om de sfeer erin te brengen! Ook zonder geld uit te geven, want door je Memoji een kerstmuts te geven voel je je helemaal feestelijk. Liever lui op de bank? Met onze lijst met kerstfilms vind je bij elke streaming aanbieder een passend aanbod.

Kerst

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.