TRVL Magazine: persoonlijk reismagazine voor de iPad

TRVL Magazine is een iPad-magazine over reizen. Je kunt er losse reportages mee aanschaffen over verschillende bestemmingen, met mooie foto's en professionele teksten.

trvlTwee Nederlandse jongens hebben in een paar maanden tijd een reismagazine voor de iPad gemaakt. Het bijzondere daarvan is, dat de app losse reportages biedt. TRVL is opgezet als iPad-only magazine en verschijnt dus alleen op de iPad. De content wordt gemaakt door journalisten en fotografen. De bedoeling is om je als reiziger en fotograaf te inspireren en nieuwe ideeën aan te dragen. Als je de app opstart zie je reportages over Texas, Bonaire, Paaseiland, Sri Lanka, Havana en enkele andere bestemmingen, die je gratis kunt downloaden.


De app bevat een optie om informatie via Twitter en Facebook te delen. De app is geschikt gemaakt voor iOS 4.2 met onder andere de mogelijkheid om push notificaties te ontvangen. Volgens de omschrijving in de App Store moet je voor de reportage over Paaseiland €1,59 betalen, maar bij het installeren van de app konden wij die reportage – net als alle andere – gewoon gratis downloaden.

Downloaden: TRVL Magazine (gratis)

Informatie

Laatst bijgewerkt
7 december 2010 om 21:43
Onderwerpen
,
Categorie
Reizen

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.