Update tovert Slice It! om in kerstspel met meer dan veertig nieuwe levels

Slice It! brengt je met zijn laatste update in kerstsferen. Het spel heeft meer dan veertig nieuwe levels gekregen, waaronder twintig kerstlevels.

Slice It!Het puzzelspel Slice It! heeft een update gekregen die je helemaal in de stemming brengt voor Kerstmis. Het spel, waarbij je figuren op moet delen in gelijke stukken, is bijgewerkt naar versie 1.3. In plaats van een aparte kerstversie, zoals bijvoorbeeld bij Angry Birds is gedaan, wordt de normale versie van het spel hiermee voorzien van een feestdagenthema.

Niet alleen qua uiterlijk is de app bijgewerkt voor kerst; er zijn twintig speciale kerstlevels toegevoegd aan hoofdstuk 2. Daarnaast heeft ontwikkelaar Com2us ook hoofdstuk 5 uitgebreid met twintig nieuwe levels. Als dat niet genoeg nieuwe uitdagingen zijn, dan zijn er ook nog vier extra levels toegevoegd. Sommige levels hebben extra hints gekregen die je kunt kopen.

Voor de echte speurder is een verrassing verstopt in de kerstupdate van Slice It! Deze bevat namelijk nog een extra level. De update is zowel geschikt voor de iPad als de iPhone en iPod Touch.

Downloaden: Slice It! (€0,79)

Informatie

Laatst bijgewerkt
2 december 2010 om 20:35
Categorie
Games

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.