SlingPlayer Mobile voor iPad nu verkrijgbaar in de App Store

SlingPlayer Mobile is vanaf nu ook op de iPad te gebruiken. Deze €24 kostende app zorgt dat je overal ter wereld waar 3G of Wi-Fi is naar de televisieprogramma's thuis kunt kijken.

slingplayerBezitters van een SlingBox hebben een reden om iTunes-kadobonnen van Sinterklaas te vragen. Je moet namelijk behoorlijk wat geld uittrekken voor de vandaag gelanceerde iPad-applicatie: €23,99 kost deze app. Heb je al de iPhone-versie van SlingPlayer Mobile gekocht (ook €23,99) dan zul je opnieuw moeten betalen, want er is geen sprake van een universele app. Met SlingPlayer Mobile kun je op je iPad naar de televisieprogramma’s thuis kijken.


Je sluit thuis een SlingBox aan op het tv-signaal, waarna deze wereldwijd toegankelijk is via een internetbrowser. Op vakantie kun je gewoon naar je favoriete programmas blijven kijken. Het tv-kijken werkt via een Wi-Fi- of 3G-verbinding.

Daarnaast heb je een SlingBox SOLO of SlingBox PRO-HD nodig, dus niet de Classic of PRO. Als bronnen kun je een gewone kabelaansluiting gebruiken, of een settopbox van je kabel-, telecom- of satellietaanbieder. Aansluiting op een Apple TV of op beveiligingscamera’s is ook mogelijk.

Downloaden: SlingPlayer Mobile for iPad (€23,99)

Informatie

Laatst bijgewerkt
24 november 2010 om 21:44
Categorie
Amusement

Reacties: 17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.