EA Benelux brengt iPad-applicatie over eigen games uit

EA heeft de app Gamerelease uitgebracht op de iPad. Daarin lees je over games die komend najaar zijn verschenen, niet alleen voor iPhone en iPad, maar ook op de console.

gamereleaseElectronic Arts lanceert vandaag een applicatie waarin je allerlei informatie terugvindt over de najaarstitels van EA. De app is gratis te downloaden en kijkt vooruit naar de games die de komende 6 maanden zullen verschijnen. Daarnaast biedt de app achtergrondartikelen voor consolegames, zoals Need for Speed Hot Pursuit, EA SPORTS FIFA 11 en De Sims 3 en een interview met de oprichters van Bioware over Dragon 2, een RPG die 10 maart in de Nederlandse winkels ligt.


gamerelease ipadJe vindt in de app Medal of Honor-wallpapers en een wedstrijd waarmee prijzen te winnen zijn. Natuurlijk is er ook content die specifiek op de iPad is toegesneden: een overzicht van games die al beschikbaar zijn op de iPad en een vooruitblik op wat nog gaat komen. Voor EA Benelux is de app een kans om het potentieel van de iPad als informatiemedium te testen, niet alleen wat iPhone- en iPad-games betreft, maar ook de consolegames in het algemeen. Eigenlijk is de app vooral een digitale reclamefolder, maar EA brengt veel populaire titels uit en dat zal ongetwijfeld mensen aanspreken.

Downloaden: Gamerelease (gratis)

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.