iTunes Connect Mobile aangepast voor iPad

iTunes Connect Mobile heeft een update gekregen. Met deze applicatie kun je als ontwikkelaar statistieken over je apps opzoeken, ook op iPad en iPhone.

itunes connect ipadiTunes Connect Mobile is een applicatie waarmee je als ontwikkelaar allerlei statistieken over je eigen apps kunt volgen. Het is in feite een mobiele versie van het onderdeel ‘Sales & Trends’ in iTunes Connect, de backoffice voor ontwikkelaars, maar dan omgezet naar een app. Deze heeft een update gekregen en is voortaan universeel beschikbaar, zodat je ook op je iPad statistieken kunt bekijken. Je ziet hoeveel apps je verkocht hebt en hoe de trend zich ontwikkelt. Ook kun je bladeren door je topproducten en zien in welke markten je app het best wordt verkocht.


Er is onderscheid naar gratis apps, betaalde apps en inkomsten uit in app-aankopen. Alle gegevens zijn in een tabel of als grafiek te bekijken. Nieuw in deze update is de mogelijkheid om statistieken over boeken uit de iBookstore te bekijken. Ook nieuw is de ondersteuning voor het Retina Display op apparaten die daarover beschikken (iPhone 4 en vierde generatie iPod touch).

iTunes Connect Mobile is gratis te downloaden uit de App Store. Ondersteuning voor de binnenkort te lanceren Mac App Store voor het distribueren van applicaties voor Mac OS X is er nog niet, maar het zou een kleine stap zijn om dat toe te voegen, aangezien de opzet gelijk is.

Downloaden: iTunes Connect Mobile (gratis)

itunes connect ipad

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.