Tijdschrift Goedele op de iPad verschenen

Het tijdschrift van de Belgische tv-ster Goedele Liekens is op de iPad verschenen. Vanuit de app kun je losse nummers aanschaffen en downloaden. De app bevat de complete tijdschriften, aangevuld met multimedia-extra's.

goedele ipadDe Belgische tv-ster Goedele Liekens is vanaf nu ook op de iPad te vinden. Het tijdschrift Goedele is omgezet naar een iPad-applicatie, met een mix van artikelen over maatschappij en de wereld, seks en relaties, psychologie en lifestyle.
In de app zie je de complete inhoud van het papieren tijdschrift Goedele, maar aangevuld met meer beeld (ook video’s) en allerlei andere extra’s.


goedele tijdschrift Er is extra aandacht voor beeld en spannende fotografie, zoals de foto hernaast. De formule van Goedele is dat er net als bij de Nederlandse Linda elke week een ander thema aan de orde komt. In de maand november is dat misdaad: bekijk je de cover van het blad, dan komt er bloed omlaag stromen (zie afbeelding hieronder).

De app is gratis te installeren en het eerste nummer (november 2010) is meteen gratis te downloaden. Voor alle volgende nummers moet je hoogstwaarschijnlijk betalen, maar er is nog niet te zien hoeveel ze gaan kosten. De app is in twee richtingen door te bladeren. Door zijwaarts te bladeren krijg je steeds een nieuw artikel te zien. Wil je verder lezen in een bepaald artikel, dan moet je omlaag bladeren. Pijltjes onderaan de pagina geven aan dat er na de eerste pagina nog meer volgt.

Downloaden: Goedele (gratis)

goedele bloed

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.