Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

Tien nieuwe levels voor puzzelspel Slice It!

Slice It! is geupdate naar versie 1.2. Het spel heeft tien extra levels gekregen, je kunt extra's hints kopen en vanaf nu kun je levels skippen.

Slice It!Slice It! heeft tien extra levels gekregen. Het spel is bijgewerkt naar versie 1.2 en daarbij is ‘Chapter 4’ uitgebreid. Daarnaast zijn aan alle levels extra hints toegevoegd; handig voor als je vastzit in een bepaald level. Mocht je echt niet meer verder komen, dan kun je vanaf nu ook levels skippen. Tot slot heeft het spel Achivements gekregen voor Apple’s Game Center.


Ontwikkelaar Com2us heeft samen met de update ook ‘Chapter 5’ aangekondigd. Dat betekent dat het spel binnenkort weer een update krijgt met weer een reeks nieuwe levels.

Voor diegenen die Slice It! nog niet kennen: het is een spel waarbij je figuren in een aantal gelijke delen moet snijden. Daarbij wordt het aantal delen en het aantal snijlijnen dat je moet trekken gegeven. In latere levels wordt het nog wat moeilijker, omdat er stukken komen waar je niet door heen mag snijden. Ook krijgen levels spiegels die je moet gebruiken om je snijlijnen te weerkaatsen.

Het spel werkt niet alleen op de iPad, maar ook op de iPhone.

Downloaden: Slice It! (€0,79)

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiële App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.