Samurai II: Vengeance nieuwe iPad-game van Madfinger

Samurai II: Vengeance is de opvolger van de hooggewaardeerde game Samurai: Way of the Warrior. Ook nu ga je als samurai de strijd aan.

samurai ipadSamurai: Way of the Warrior was een van de beste iPhone-games uit 2009. In Samurai II probeert de ontwikkelaar het nog beter te doen, met indrukwekkende graphics en een framerate die oploopt tot 60 fps. In Samurai II wordt Daisuke op pad gestuurd om aartsvijand Orochi te vinden. De reis brengt je naar het eiland van de doden, een vliegend fort en andere wonderbaarlijke plekken. De game is voorzien van een dynamische camerafunctie, die het in elk gevecht de beste kijkhoek kiest. Daardoor is het beeld steeds anders en kun je je als speler op de actie concentreren.


samurai ii ipadIn deze avonturengame zitten ook een paar RPG-elementen en de mogelijkheid om gezondheid te upgraden of nieuwe aanvalscombinaties te kopen. Er is een nieuwe survival-mode waarbij je een stroom van vijanden te verwerken krijgt. Uiteindelijk draait het erom dat jij als samurai wraak neemt en daarbij een hoop vijanden en aanvallers uit de weg ruimt door het afhakken van hoofden of het doorklieven van lichamen met je samurai-zwaard. De game is universeel, dus ook op de iPad te spelen. Op de iPhone krijg je toegang tot Game Center om scores uit te wisselen.

Downloaden: Samurai II: Vengeance (€2,39 – universele app)
Ook verkrijgbaar: Samurai: Way of the Warrior HD (€2,39)

Informatie

Laatst bijgewerkt
22 oktober 2010 om 16:21
Onderwerpen
, ,
Categorie
Games

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.