FarmVille op iPad te spelen dankzij universele app

farmvilleDe boerderijgame FarmVille is vanaf nu ook op de iPad te spelen. Ontwikkelaar Zynga heeft een universele app uitgebracht van de iOS-versie, die op de iPad in hogere resolutie gespeeld kan worden. ook zijn de tools en menu’s aangepast voor het grotere iPad-scherm. FarmVille heeft eigenlijk geen introductie nodig. In de game moet je gewassen verbouwen en boerderijdieren verzorgen.

De game werd bekend op Facebook en daar is het nog steeds sterk aan gekoppeld. Om te kunnen spelen moet je namelijk over een Facebook-account beschikken. Je hoeft je niet te beperken tot één game, want via de opties kun je meermaals inloggen met meerdere accounts. Op iOS 4 wordt ook al multitasking ondersteund, maar daarvoor zullen we op de iPad tot november moeten wachten.

In de nieuwe versie 1.08 is niet alleen compatibiliteit met de iPad toegevoegd, maar ook een snellere laadtijd en verbeterde stabiliteit van de game dankzij een aantal bugfixes. Het model van FarmVille is dat je de game gratis installeert, maar wordt verleid tot het aanschaffen van in app-aankopen die kunnen oplopen tot €39,99.

Downloaden: FarmVille by Zynga (gratis – universeel)
Tipgever: Thibault via Twitter

Categorie(ën): Games (App Store), Gaming

2 reacties op “FarmVille op iPad te spelen dankzij universele app”

↓ Meteen naar reactieformulier

  • Heeft nog lang geduurd. Maar niet zolang als foursquare.

  • En het zit vol met bugs en crashed geregeld waarna het weer moet hersynchen, mijn wederhelft is niet happy! Gelukkig komen zulke Apps niet op mijn iPad, wat ze op haar iPad doet is haar zaak.

Reacties zijn gesloten.
 
moveexpand

Laatste reacties