Zwerfkatje: geanimeerd kinderboek in het Nederlands

Zwerfkatje is een geanimeerd kinderboek over een kat die allerlei avonturen beleefd. De applicatie bevat naast het boek twee leuke extra's voor kinderen.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

zwerfkatje ipadDat de iPad niet alleen leuk speelgoed is voor volwassenen maar ook voor kinderen, blijkt wel uit de flinke lading applicaties die beschikbaar is voor de jongsten onder ons. Spelletjes, tekenapplicaties en kinderboeken; er zijn er al veel in de App Store te vinden en er komen steeds weer nieuwe bij. Zoals het interactieve kinderboek Zwerfkatje, over een kat die allerlei avonturen beleeft op zijn zwerftochten.


Het hele boek is voorzien van geanimeerde afbeeldingen die het volledige iPad-scherm gebruiken. Alle tekeningen zijn van de Amerikaan Michael Slack, die al een groot aantal kinderboeken heeft gemaakt.

Naast het verhaal van Zwerfkatje zitten er stickers in de app. Deze kun je mailen naar anderen of afdrukken. Ook bevat de applicatie nog een verborgen extra verhaal, over de avonturen van Zwerfkatje tijdens Halloween. Dit extra verhaal zal vanzelf (dus zonder update) beschikbaar komen binnen de applicatie, op een nu nog geheime datum.

Het verhaal van Zwerfkatje is niet alleen beschikbaar in het Nederlands, maar ook in het Engels, Frans, Spaans en Chinees. Zwerfkatje is naast de iPad ook geschikt voor de iPhone en iPod touch.

Downloaden: Zwerfkatje (€3,99)

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiële App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.