Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

Corkulous voor iPad: prikbord om te brainstormen en ideeën te organiseren

Corkulous voor iPad heeft een update gekregen. De brainstorm- en ideeënapp heeft nu templates en de mogelijkheid om prikborden te mailen.

corkulousOntwikkelaar Appigo heeft een nieuwe versie van Corkulous uitgebracht. De naam verwijst niet naar wijnkurken, maar naar een prikbord van kurk. Corkulous is bedoeld om te brainstormen en ideeën te organiseren op de iPad. Nieuw is de mogelijkheid om je ideeën via e-mail te verspreiden vanuit de app. Je select het complete prikbord, de huidige weergave of een paar items om deze vervolgens als e-mailbijlage te versturen.


De ontvanger kan op de bijlage tappen om deze meteen in Corkulous te importeren. Wil je ideeën met een veel grotere groep uitwisselen, dan kun je de Corkulous-bestanden ook op een gewone webpagina zetten, waar mensen ze kunnen downloaden.

corkulous woningOok nieuw: de mogelijkheid om templates te maken. Zo ziet je prikbord er altijd hetzelfde uit. Een kleine verbetering is te vinden bij het bewerken van grote notities. De ontwikkelaar is van plan nog meer updates en vernieuwingen door te voeren in deze app. Je kunt Corkulous natuurlijk voor je werk gebruiken, maar de voorbeelden in de App Store laten zien dat het plannen van je huisinrichting of trouwjurk ook heel geschikt is. Je kunt het bovendien gebruiken om een leuke fotocollage te maken van een optreden of andere gebeurtenis. In de App Store zijn inmiddels heel wat prikbord en notitieblaadjes-applicaties te vinden, dus het zal vooral de stijl met kurk, plakband en punaises moeten zijn, dat je in Corkulous aanspreekt.

Downloaden: Corkulous (€3,99)

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.