Audi A1 Beat Driver nu ook op de iPad te spelen

Audi A1 Beat Driver is een ritmegame, racegame en een app om nieuwe muziek te ontdekken. De gratis racegame verscheen eerder op de iPhone.

audi a1 beat driverAudi bracht eerder al Audi A1 Beat Driver op de markt, een racegame waarin je ook elementen van muziekritmegames zoals Guitar Hero en Tap Tap Revenge terugvindt. Voor de iPad is de game nu aangepast voor de iPad, voorzien van nieuwe bonustracks. De app hinkt eigenlijk op drie gedachten: het is bedoeld om nieuwe muziek te ontdekken, je moet op het ritme van de muziek blokjes raken en ondertussen is het ook een racegame.


Je vindt in de app muziek van La Roux, White Lies, Metric, The Rakes, Tommy Sparks, Don Diablo en anderen. Deze iPad-versie heeft bonustracks van I Blame Coco en I Am Giant.

audi a1Nooit van gehoord? Dat is ook de bedoeling: het zijn opkomende bands en artiesten die volgens Audi wat meer aandacht mogen krijgen. Als je score hoog genoeg is kom je in het wereldwijde leaderboard van Audi A1 Beat Driver. Je kunt je scores op Facebook en Twitter plaatsen en natuurlijk zit er ook wat productinformatie in over de Audi A1.

Downloaden: Audi A1 Beat Driver for iPad (gratis)

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.