Yahoo gaat iPad-klokapplicatie en tablet-vriendelijke homepage maken

Yahoo kondigde gisteravond tijdens het Project Runway-evenement nieuwe plannen aan. Zo gaan ze een iPad-klok met alarmfunctie maken, die als app beschikbaar komt in de App Store. Er komen ook nog wat aanvullende functies in, zoals een eenvoudige agenda, weerbericht en zoekfunctie. Wanneer de app beschikbaar komt, werd niet bekendgemaakt. Ook maakte Yahoo duidelijk dat […]

yahoo-runwayYahoo kondigde gisteravond tijdens het Project Runway-evenement nieuwe plannen aan. Zo gaan ze een iPad-klok met alarmfunctie maken, die als app beschikbaar komt in de App Store. Er komen ook nog wat aanvullende functies in, zoals een eenvoudige agenda, weerbericht en zoekfunctie. Wanneer de app beschikbaar komt, werd niet bekendgemaakt. Ook maakte Yahoo duidelijk dat ze meer gaan doen met tablets. Ze hebben al een maildienst die HTML5 ondersteunt, maar nu komt er ook een HTML5-gebaseerde homepage die is geoptimaliseerd voor tablets.


In eerste instantie heeft Yahoo de iPad ingedachten, maar ook andere tablets met een groot touchscreen komen in aanmerking. Op de startpagina zijn de zoekfunctie bereikbaar, maar ook persoonlijk relevant nieuws, andere informatie, weer, verkeer en meer.

De klokapplicatie ziet er zo uit:

yahoo-alarmclock

En hieronder zie je de HTML5-startpagina:

yahoo touchscreen homepage

Via: BusinessInsider.com

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.